Triï una activitat única i original per al seu equip


Descripció

Quantes persones poden jugar?

Comptem amb 3 habitacions idèntiques amb capacitat per jugar-hi 21 persones al mateix temps i fins a 42 en dues tandes seguides.

Què succeeix durant una sessió en Mystery Escape?

Una sessió dura 1h30 amb un briefing de 15 minuts, 1 hora de joc i 15 minuts per compartir l’experiència entre els participants.

A més, d’acord a les seves necessitats, oferim els següents serveis complementaris:

– Catering per a participants.
– Centre de Control de Mystery Escape.
– Sessió de coaching amb professionals experts en la gestió d’equips de treball.

Desenvolupament de l’activitat en un joc a les 18:00:
– 17h45: Arribada dels jugadors, la formació d’equips i briefing.
– 18:00: Inici del joc.
– 19h00: Final del joc, reunions informatives i foto de grup.
– 19h15: Final de l’activitat.

També brindem la possibilitat de fer ús exclusiu del local per a un còctel de benvinguda.

Benvinguda i joc en castellà o català

Anglès o francès sota demanda

Per a més informació i pressupost personalitzat sense compromís, preguem completi el formulari de contacte a la dreta de la pàgina.

Els nostres Serveis

Team Building

Busca una activitat per motivar, incrementar l’entusiasme, estimular l’energia del seu equip, desenvolupar tant l’esperit de cooperació com la competència i millorar els seus objectius corporatius d’una manera innovadora i refrescant?

Jugar com a empresa a Mystery Escape és ideal per augmentar el pensament lateral i la creativitat, així com per entrenar el treball en equip. El nostre joc ha estat dissenyat específicament per ser part dels seus seminaris, reunions, sessions estratègiques de cohesió, formació o altres esdeveniments corporatius.

A més, contribueix a millorar la cohesió de l’equip, demostrar el poder del treball cooperatiu, habilitar la comunicació transversal i el desenvolupament personal, fomentant al mateix temps un ambient de participació i diversió.

Observació d’equips des del Centre de Control de Mystery Escape

Què millor manera per entendre i estimular el desenvolupament del seu equip que participar en una activitat de solució de problemes fascinant i divertida? Mentrestant, podrà observar la confiança existent, la comunicació dins del seu equip, així com els aspectes de la gestió del temps, planificació i execució. Tot en una sola sessió de joc!

Mystery Escape ofereix al manager de l’equip la possibilitat d’accedir al seu Centre de Control, ideal per a l’observació propera de l’actuació de l’equip. També podran accedir coach, instructors o formadors de les empreses per observar de forma activa al seu equip durant tot el joc.

Coaching professional

A petició, Mystery Escape pot organitzar sessions d’entrenament a mida per a equips, en diferents idiomes i amb coach certificats. Tots els coach professionals tenen una experiència mínima de quinze anys, amb un ampli àmbit d’acció en diversos sectors i àrees funcionals.

Els nostres professionals certificats, basen les seves sessions de coaching en un ampli repertori de recursos i experiències que aporten valor estratègic per a executius i empreses.

No obstant això, les preferències d’estil i compatibilitat juguen un paper rellevant en l’èxit del procés de coaching. Per tant, és important que l’entrenador i el client puguin establir una relació directa per definir els objectius i l’enfocament desitjats durant la sessió d’entrenament.


  Accepto rebre informació i/o publicitat.Política de Privacitat.

  ME_empresas

  PER A INFORMACIÓ SOBRE OFERTES PROFESSIONALS, POT CONTACTAR-NOS DIRECTAMENT A TRAVÉS DEL CORREU ELECTRÒNIC

  Ells parlen de nosaltres

  Dues vegades l´any,organitzem un seminari en el qual participa un equip tècnic dels nostres socis i els de Check Point, en els quals incorporem exercicis de “Team Building”. Per aquest any hem triat de forma unànime realitzar-ho a Mystery Escape amb el seu joc de fuita en viu: “El Misteri de la Mansió”… Llegir mes

  ANTHONY BALI – SECURITY ENGINEER / CHECK POINT FRANCE

  Ja en el Briefing vam entendre com sería el Joc! Les idees sobre el Joc eran unànimes: tots a gaudir sense importar l’edat, el sexe o el país d’origen… Llegir mes

  CHRISTINE RYO - RESPONSIBLE FOR BACK-OFFICE SERVICE / CATIMINI

  És un joc molt interessantper treballar els equips de formes diferents. Abans que res, és un Joc divertit i estimulant a nivell intel·lectual:tots els participants van sortir del Joc amb un esperit d’equip i entusiame per tornar al treball … Leer más

  OLIVIER LOUSTALAN – TEAM AND MANAGERIAL COACH / EQUIPE ET DEVELOPMENT

  El primer punt positiu es la novetat darrere d’un Joc que més enllà de la sorpresa inicial, t’absorbeix ràpidament sense necessitat de ser aficionat als misteris. És com un efecte d’ona que de forma entretinguda et fa voler arribar fins el final … Llegir mes

  LAURENCE LEVÊQUE - TEAM COACH AND TEAM-BUILDING ORGANISER / RESSOURCES ET TALENTS